Week 2

De pups gaan alweer hun tweede week in! Sela is een fantastische mama, al heeft ze wel erg veel last van de warmte. De Raad van Beheer wil graag weten hoe de pupjes gaan heten, dus aan de bak met het verzinnen van namen! Na heel lang zoeken, beslissen, toch weer veranderen, blijven twijfelen en weer opnieuw beslissen uiteindelijk op 9 prachtige namen gekomen:

Aiko: kleine geliefde (blauw witte reu)
Suleika: de verleidster (blue merle teef)
Djessie: vrolijk en opgewekt (zwart witte teef)
Djémo: uniek (zwart witte reu)
Canou: stille kracht (blauw witte teef)
Djinta: geboren voor het geluk (blue merle teef)
Jingo: teder zacht (slate merle reu)
Daya: geschenk (blauw witte teef)
Seyda: liefde/stem van het bos (zwart witte teef)

Ze doen het stuk voor stuk fantastisch en wat zijn ze leuk! Zo genieten om die verschillende karaktertjes al te mogen zien. Aiko, zo klein als hij is, maar zo veel power en doorzettingsvermogen zit er in. Die lieve kleine man heeft echt mijn hart gestolen. Hij vraagt wel wat extra zorg met extra aanleggen om te zorgen dat hij goed aan blijft komen. Sela doet het ook hier fantastisch. Wanneer zij een koele plek zoekt, mogen Aiko en zusje Canou even aan de privé melkbar.
Ik slaap bij de werpkist, zodat ik alles goed in de gaten kan houden en pups kan helpen waar nodig. Ook Sela geniet van de extra aandacht die ze krijgt. Maar, het zou Sela niet zijn als Sela niet graag zou willen spelen tussen het zorgen door! Dus een paar keer per dag spelen we even samen buiten met de bal. Genieten!